Station-D Architects

Omschrijving

Architectonische innovatie vanaf het concept tot in het kleinste detail.
De visie die alle partners van Station-D Architects delen en welke bij ieder project als rode draad door het ontwerpproces loopt.

Station-D Architects houdt zich bezig met architectuur, stedenbouw en onderzoek. Voor iedere opdrachtgever zoeken wij naar de juiste mix van een sterk concept en vakkundige detaillering.
Iedere ontwerpopgave zien wij als een verbinding tussen opdrachtgever, locatie en budget. Vanuit de wensen en eisen, het budget en analyses van de locatie gaan wij op zoek naar een functioneel concept voor de gebruiker, een logische structuur in de (gebouwde) omgeving en een doordachte detaillering van het object. Al deze aspecten moeten uiteindelijk op een creatieve manier samensmelten tot één geheel.

Iedere opdracht starten wij met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. De eisen en wensen van de opdrachtgever zijn het vertrekpunt in het ontwerpproces, onderweg worden alle grote ontwerpbeslissingen teruggekoppeld naar de opdrachtgever. Zo wordt bij elke opdracht nauw samengewerkt met de opdrachtgever. Dit doen wij door middel van tekeningen, visualisaties en maquettes om zo de opdrachtgever een helder beeld te geven van de ruimtelijke kwaliteiten van het ontwerp.
Doordat ons team uit meerdere gedreven architecten bestaat, is het mogelijk grotere projecten aan te nemen, en kunnen wij vrijwel altijd per direct starten.

Ontwerpen

Contact

Contactpersoon: Ir. L. Hoogewerf
Station-D Architects
Spoorsingel 15 | 2613 BD Delft
T +31 6 41 08 12 12
E info@station-d.nl
W www.station-d.nl