Hollands Zicht & SOOH

Cd658359 4b33 44af 8846 e2e2b775d1fb full
  • Cd658359 4b33 44af 8846 e2e2b775d1fb small thumb

Omschrijving

Hollands zicht / Opgericht door Angela Holterman. Hollands Zicht is breed en divers en wil plannen maken waar je blij van wordt, projecten die je uitdagen en waar je in het voorbij gaan even om moet glimlachen. Hollands Zicht heeft specifieke kennis op het gebied van duurzame bouw, interieur en waterwoningen.

SOOH / Een initiatief van Derko-Jan Dollen. SOOH wil mooie projecten ontwerpen, ontwikkelen en hergebruiken. Duurzaam, met een verhaal, een karakter en een kwaliteit die herkenbaar is en gewaardeerd wordt. Gebouwen met een heldere en herkenbare architectuur, passend in zijn omgeving en waar het door de aandacht voor licht, ruimte en de plattegrond een genot is om in te wonen, werken of verblijven. Deze elementen zullen, samen met een afgewogen materiaalkeuze en zorgvuldige uitwerking en detaillering, bijdragen aan de duurzaamheid en hergebruik van het gebouw.

Angela Holterman en Derko-Jan Dollen / Beide architecten werken al circa tien jaar samen aan particuliere projecten, waarbij de brede kennis van het vakgebied optimaal wordt benut bij onderzoek, ontwerp, budget en realisatie.

Naast het ontwerpen van een woning adviseren en begeleiden we ook bij de vergunningenaanvraag, de aanbesteding, de bouw van uw woning en de uiteindelijke oplevering.
We gaan met u op zoek naar de vraag achter uw vraag en zien het als een uitdaging voor elke wens een oplossing te vinden. We proberen u zo goed mogelijk te informeren over alles wat u te wachten staat en waaraan u misschien nog niet zo snel had gedacht. Tijdig maar op het juiste moment leggen we u situaties voor zodat u de goede beslissingen kunt nemen.
De ervaring heeft ons geleerd dat een goede communicatie en afstemming tijdens het ontwerpproces en een adviserende rol in de prijs- en contractvormingsfase meerkosten tijdens het bouwtraject voorkomt. Met deze besparingen zorgen we ervoor dat we ons eigen honorarium voor u hebben terugverdiend.

Een voorbeeld is de duurzame drijvende woning “de boomhut” op IJburg Amsterdam, die door de gemeente Amsterdam is beloond met het predicaat “duurzaam gebouwd”.

Ontwerpen

Contact

HOLLANDS ZICHT
Angela Holterman
KNSM-Laan 105
1019 LB Amsterdam
020 3209081
06 22660637
buro@hollandszicht.nl