BBVH Architecten

9314b94c ff5f 4281 a82d e3fa208e0564 full
  • 9314b94c ff5f 4281 a82d e3fa208e0564 small thumb

Omschrijving

BBVH is het architectenbureau van Erik Leusink en Joris van Hoytema. Onze belangrijkste ambitie is het realiseren van maatwerk voor iedereen. Dit geldt uiteraard voor de eigenaar van een stuk grond die een villa wil bouwen of een bedrijf dat een nieuw kantoor wil betrekken. Bijzonder aan ons bureau is dat we datzelfde maatwerk ook bereikbaar maken voor kopers van ‘gewone’ woningbouwprojecten of huurders in de sociale sector.

Al vanaf 2006 werken wij met modulaire woningen die kopers en huurders alle vrijheid bieden om het huis zelf op maat te maken. Zo kunnen onze woningen worden uitgebreid met extra kamers en verdiepingen, kan men de plattegronden veranderen of eigen materialen kiezen.

Om deze vrijheden mogelijk te maken hebben we apps en software ontwikkeld waarmee men via de pc of de tablet zelf zijn eigen woningen op maat kan maken. Deze woningconfigurator is zo succesvol gebleken dat wij nu samen met onze partner Woonmodule Nederlands marktleider zijn op het gebied van woningconfigurators.

Recent hebben wij onze web- en softwareactiviteiten ondergebracht in een nieuw bedrijf Woonmodule. Zowel Erik Leusink als Joris van Hoytema zijn ook nog steeds betrokken bij Woonmodule.

WERKGEBIEDEN

De laatste tijd zijn we veel bezig met villa’s en particuliere woningen. Voor een architect zijn dit vaak leuke opdrachten. Je werkt samen met de toekomstige bewoners aan hun droomhuis. Particuliere opdrachtgevers hebben vaak uitdagende wensen en ambities die tot bijzondere eindresultaten leiden. Ook doen we regelmatig verbouwingen en aanbouwen die niet zelden leiden tot een volledige metamorfose van het bestaande huis.

Naast individuele woningen bouwen wij ook woningbouwprojecten voor projectontwikkelaars en corporaties. Ook hier staan de individuele woonwensen van de koper of huurder altijd centraal.
Buiten de woningbouw zijn wij ook actief zo hebben in de loop der jaren onder andere de volgende projecten gerealiseerd. Een transformatie van een kerk naar een kantoor, nieuwbouw van een restaurant, nieuwbouw van een scheepswerf, bouw van diverse kantoorgebouwen, interieurinlichting van een kantoor, transformatie van een koetshuis naar woningen etc.

DE PROEF OP DE SOM

BBVH gelooft dat het moet klikken voordat je met elkaar in zee gaat. Voor een bepekt bedrag maken wij graag een schets en een investeringsraming op basis waarvan u kunt beslissen al dan niet met ons door te gaan.

Ontwerpen

Contact

BBVH Architecten BV
Zomerhofstraat 64
3032 CM Rotterdam
+31 (0)10 2417486
bbvh@bbvh.nl