Architectenbureau Jules Zwijsen

5a80913d 06ab 4fe4 bc1b 9f52d0ffc4f9 full
  • 5a80913d 06ab 4fe4 bc1b 9f52d0ffc4f9 small thumb
  • 6a144598 791b 4a29 bb38 c764714b43ce small thumb
  • 55c585d8 7dee 43f5 bbf6 97e8afe09b83 small thumb

Omschrijving

Het Architectenbureau
Het begon met het ontwerpen van de eigen woning, op één van de tientallen kavels die in Loenen aan de Vecht op de markt kwamen. Anderen waren onder de indruk van het ontwerp, en vroegen hem ook hún toekomstige woning te tekenen - wat vervolgens weer tot nieuwe opdrachten leidde. In antwoord op de groeiende vraag startte Jules Zwijsen in 2005 zijn eigen architectenbureau. Zijn klanten zijn vrijwel allemaal particuliere opdrachtgevers. “Het is een feestje om samen een huis te bouwen.”

Werkwijze
Mocht een ontwerp u aanspreken dan kunnen we in een vrijblijvend gesprek bekijken of de woning geschikt is voor uw specifieke situatie. Aanvullend kan in overleg een voorstel van mijn zijde volgen voor aanpassingen van dit ontwerp. Dit gebeurt alles vrijblijvend, op die manier is goed af te tasten of een eventuele samenwerking een succes gaat worden. In deze fase zal ook duidelijk aangegeven worden wat het vaste architectenhonorarium per fase zal zijn en de verwachting van de bouw- en overige kosten.

Duurzaam Bouwen
De duurzaamheid van een bouwwerk wordt niet alleen bepaald door de energiebehoefte. Ook levensloop-bestendigheid en aanpasbaarheid zijn belangrijke uitgangspunten om ervoor te zorgen dat het gebouw ook over 30 jaar of langer nog aangepast kan worden.
Energiezuinigheid is een onderdeel dat als vanzelfsprekend geintegreerd is in het ontwerp. Dit wordt bereikt door een goede verdeling van ruimtes met een de juiste bezonning, daglicht en zicht, naast een optimale isolatiewaarde en technische installatie. Hierin wordt elke keer weer gezocht naar de beste balans tussen investering, rendement en beschikbaar budget.

Bouwpartners
Door onze ruime ervaring met particulier opdrachtgeverschap hebben we inmiddels een aantal partijen waarmee vaker samengewerkt is; constructeurs, adviseurs en aannemers. Het voordeel hiervan is dat we bij elk project, indien gewenst, de juiste partijen kunnen selecteren die de hoogste toegevoegde waarde hebben om tot een optimaal resultaat of vroegtijdige kostenraming te komen.

Ontwerpen

Contact

Architectenbureau Jules Zwijsen
Bastertlaan 3
3632 JH Loenen aan de Vecht
+31(0)6 44 976209
www.zwijsen.net
jules@zwijsen.net